We hebben een week gehad om bij te komen, dus hier is dan eindelijk het verslag van het Kaagkamp dat de verkenners (en de leiding) achter de rug hebben. 

Het weer zat best wel mee, alleen waaide het een beetje hard op de donderdag en de vrijdag. Dit zat de resultaten echter niet in de weg, want in alle klassen hebben we mooie plaatsen behaald tijdens de wedstrijden op zaterdag. In de instructieklasse hebben de bemanningen van Ilse in de Zeehaai en Ivo/Eise in de Zeehond onder leiding van Lilian en Ruben de derde en vierde plaats bemachtigd. In de standaardklasse heeft de bak van Lazlo in de Zeeleeuw de eerste prijs in de wacht gesleept. En de leiding, geholpen door Sjors en Jet hebben een mooie derde plaats neergezet. 

Het zeilniveau is door deze geweldige ervaring weer eens flink opgekrikt. Maar ook om de wedstrijden heen hebben we een geweldige tijd gehad. Alleen was het hele gebeuren wel weer heel vermoeiend. 

Hieronder enkele foto's, maar in het fotoboek staan er nog meer. En op de site van de Kaagcup zullen ze waarschijnlijk ook snel verschijnen.