De laatste opkomst van het jaar is weer geweest, maar we hebben het goed afgesloten. De verkenners hebben eerst nog even wat kleine klusjes afgemaakt in de loods om daarna verrast te worden met warme chocolademelk met slagroom. De rest van de middag was lekker rustig, waarna in stijl werd afgesloten met een rondje tjoekbal en voetbal. 

Bij de welpen voerde mysterie de boventoon. Er bleek een sleutel onder de mat te liggen en na even zoeken werd de eerste aanwijzing gevonden. Een zoektocht en vier aanwijzingen later werd een grote gele schatkist gevonden, verstopt tussen de resten braamstruiken die er nog stonden. Alle welpen tilden samen de toch wel zware schatkist terug naar het welpenlokaal, waar eerst gedacht werd dat de kist leeg was. Hij bleek echter een dubbele bodem te hebben en de schat (koeken) werden samen met warme chocolademelk en slagroom opgepeuzeld. Ondertussen werd de muur behangen, werden er wat kerstbomen getekend en begonnen alle welpen aan het schilderen van hun eigen boom. 

Volgend jaar gaan we weer veel leuke opkomsten draaien, maar voor dit jaar is het klaar. De leiding wenst jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar en we zien jullie graat 9 januari weer!