Zoals altijd begin ik graag het berichtje met dat het weer lekker weer was afgelopen zaterdag. Helaas bleek dat deze week wat minder het geval. De welpen hebben handjeklap gespeeld en daarna bij de pauze wat gedronken. Na het drinken ging het echter heel hard regenen. De bomen boden even een schuilplaats, maar de regen kwam daar ook doorheen. Binnen werd daarom leven memory gespeeld, waarna de regen weer stopte. Buiten is nog gelepelraced, maar in plaats van eieren zijn flipperknikkers gebruikt. Zelfs ik weet niet wat flipperknikkers zijn... Uw kinderen kunnen het u vast uitleggen.

Bij de verkenners is weer opgetogen begonnen aan het optuigen, waarna zeilvoetbal werd gespeeld. Dat gaf de leiding de tijd om nog even de laatste hand te leggen aan het inbouwen van alle elektronica en motorbenodigdheden van de de marel, en het maken van nieuwe hellingtjes om voor de verkennerstenten te leggen. De vorige zijn namelijk aangevallen door houtworm en toen meteen maar rigoreus ritueel verbrand.

Helaas deze week geen foto's wegens wat technische problemen op de site, maar we zien jullie graag woensdag om alles in levende lijve mee te maken! Op naar Kaag 2017!

Update: Nu met foto's