We zijn gisteren vermoeid thuis gekomen na een heel erg leuk Kaagkamp. Er waren natuurlijk de nodige tegenslagen, maar uiteindelijk heeft iedereen het naar zijn zin gehad, en waren de resultaten bij de wedstrijden om trots op te zijn.

In de instructieklasse hebben alle bootslieden in opleiding hard gewerkt, en zij mochten naar huis met de tweede en derde prijs van die klasse. 

In de standaardklasse heeft Kolya met zijn bemanning op vrijdag laten zien dat zij thuishoren bij de top, maar de concurrentie in het beruchte veld zwart bleek op zaterdag nog net wat sneller. 

Ook heeft de leiding dit jaar meegezeild in de vrije klasse. Daar heeft de 97 de eerste prijs mee naar huis mogen nemen. De laatste wedstrijd pakte helaas niet zo mooi uit voor de 96, en daardoor liepen we de wisselprijs weer mis dit jaar. 

Met alle bemanningen blijven we oefenen, en iedereen heeft laten zien dat zij gemotiveerd zijn om meer te leren, niet alleen over het wedstijdzeilen, maar ook over de voorrangsregels en de theorie van het zeilen. 

Wij danken graag al onze leden en hun ouders, onze leiding, ons bestuur, de organisatie van de Kaagcup, en de andere deelnemers voor een hele leuke tijd! 

Hier is het fotoalbum van het afgelopen Kaagkamp