Ook dit jaar hebben de verkenners meegedaan aan de 18-uurs race op de Kralingse Plas. Van slapen is weinig gekomen, en iedereen was doodmoe tegen het eind van de zaterdag.

Maar in de regen en de kou hebben de verkenners laten zien dat ze toch een leuke tijd kunnen hebben, zelfs als het een beetje tegenzit. Sterker nog, de bemanningen van de Dr. John Mott groep zijn in de top vier van de resultatenlijst beëindigd, en de wisselprijs mocht weer mee terug naar het clubhuis. 

Wij willen graag met trots alle verkenners bedanken voor de deelname. Ook bedankt aan de verkennersleiding, die zijn best heeft gedaan om alles zo warm en gezellig mogelijk te maken, en aan de wedstrijdorganisatie die alles mogelijk gemaakt heeft. 

Onze penningmeester en secretaris waren laat in de avond en midden in de nacht in de weer om voor iedereen een broodje shoarma te maken, dus als je ze ziet, bedank ze dan even! 

 

Hier staan wat foto's van de wedstrijd. In het fotoboek staan er nog meer, en daar staan ook (eindelijk) foto's van de afgelopen zomerkampen (welpen en verkenners).